Projektovanje

Kako bismo pronašli adekvatna rešenja prema potrebama potencijalnih kupaca, naš proizvodni ciklus započinjemo pažljivim projektovanjem. U fazi projektovanja naš mobilni tim će u najkraćem roku obići sve lokacije uz precizno prikupljanje svih potrebnih parametra na kojima će se zasnivati predlog projektnog rešenja koji predstavljamo zainteresovanom kupcu.

Standardni parametri po kojima se vodimo prilikom izrade projekta su:

– Kvalitet objekta ili konstrukcija koju treba opremiti našim proizvodima
– Estetika (boja spolja/unutra, oblici konstrukcije, kvalitet završne obrade)
– Funkcija (energetska efikasnost, propustljivost zvuka, stepen sigurnosti, količina
potrebnog provetravanja)
– Čime od dodatnih proizvoda treba opremiti osnovni proizvod
– Visina novčanih sredstava koja kupac želi da uloži
– Način plaćanja

Nakon prikupljenih parametara naš tim će u najkraćem roku predstaviti najoptimalnije
rešenje.

Takođe, naš tim će Vas potpuno besplatno posavetovati po pitanju energetske efikasnosti prilikom odabira proizvoda, kako bi najboljom kombinacijom proizvoda direktno uticali na uštedu energije odnosno uštedu novčanih sredstava.

Proizvodnja

Proizvodnja, kao drugi korak proizvodnog ciklusa, počinje odmah nakon odobrenog projektnog rešenja od strane kupca. U zavisonosti od potreba, naša kompanija raspolaže širokim sprektrom proizvoda kao što su:

– PVC konstrukcije
– Aluminijumske konstrukcije
– Staklene i ventilisane fasade
– Senzor vrata
– Pregradni sistemi za enterijere
– Industrijska vrata
– Gelenderi
– Zaštita od sunca
– Staklo
– Okov
– Smart sistemi

Sve informacije o našim proizvosima možete pronaći u kratici proizvodi.

Kontrola kvaliteta

U cilju održavanja kvaliteta proizvodnje po najvišim svetskim standardima, neizostavni deo proizvodnog ciklusa je kontrola kvalitata. Svaki naš proizvod pre izlaska iz proizvodnje kao i nakon ugradnje mora biti prekontrolisan i odobren uz potpisan dokument od strane naše kompanije. Kontrola kvaliteta je pre svega pokazatelj naše posvećenosti kupcima kao i garancija da će proizvod trajati i biti u funkciji čemu je namenjen.

Isporuka i ugradnja

Većina naših proizvoda je osetljiva na ogrebotine i mehanička oštećenja, a statistika pokazujke da je preko 95% ošetećenja nastaje tokom neadekvatnog prevoza i ugradnje. U našem slučaju, statistika nije u pravu :), pravilno zapakovan proizvod i transport našim specijalizovanim vozilima mogućnost oštećenja svode na minimum.
Profesionalne ekipe za rad na terenu su obučene za ugradnju nove, odnosno zamenu postojeće stolarije i elemenata korišćenjem najsavremenije opreme, mašina i alata, uz primenu najviših standarda zaštite na radu, kao I prostora u kome se radovi izvode.

Podrška kupaca(Servis)

Višegodišnjim usavršavanjem logistike izgradili smo sistem podrške koji je naišm klijentima dostupan u svakom trenutku. Na poziv, naše profesionalne  ekipe će u najkraćem roku izaći na teren kako bi pristupili rešavanju svih vrsta problema nastalih u garantnom roku ili van roka.

Vise o ovome u kartici Garancije i sertifikati.

Saradnja sa EU

Naša kompanija bavi se I izvozom sopstvenih proizvoda van granica naše zemlje. Dugi niz godina saradjujemo sa kompanijama iz EU I izvozimo naše proizvode, proizvedene na zahtev kupca, a sve u skladu sa standardnima tržišta. Tako naša kompanija poseduje potrebne ateste I sertifikate kao I CE znak za proizvode proizvedene u našim proizvodnim pogonima. Takodje možemo pružiti logističku pomoć kupcima za transport na željeno tržište.

Katalog

Katalog.pdf

Deo naših projekata pogledajte u karticama projekti i galerija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *