OGRADE I GELENDERI

Elegancija, estetika i minimalno održavanje su najveća prednost ovog tipa ograda i gelendera. Najzastupljeniji su na stepeništu i terasama, gde im je osnovna funkcija bezbednost. Imaju mogućnost raznolikih oblika i visina.
Kombinovanje sa staklom je idealno rešenje za enterijere, eksterijere, tržne centre, prostore sa unutrašnjim galerijama.

ALUMINIJUMSKE OGRADE I GELENDERI
Predstavljaju standardni sistem gelendera sa vertikalno ili horizontalno montiranim profilima. Imaju mogućnost nekoliko načina pričvršćivanja. Kombinovanjem elemenata mogu se izvesti specijalni zahtevi izrade ograda i gelendera. Najzastupljeniji su na stambenim objektima.

STAKLENE OGRADE
Odlikuju ih čvrsta stakla, fiksirana za nosače, koji su skriveni u podu. Na taj način se praktično vidi samo staklena površina koja na visokom nivou zadovoljava estetski momenat i bezbednost. Takođe, mogu se pričvrstiti i bočno na konstrukciju uz pomoć specijalnih “spider” nosača.

STAKLENI SISTEMI
Stakleni sistemi su idealna rešenja za zimske bašte kafića i restorana, kuće, terase, lođe i slično. Odlikuje ih transparentnost i tanke linije između staklenih elemenata, zbog čega predstavljaju poseban komfor. Za pakovanje im je potreban mali prostor, pa ih možemo svrstati u grupu praktičnih proizvoda. Izrađuju se kao:

– KLIZNI STAKLENI SISTEM
– PREKLAPAJUĆI STAKLENI SISTEM
– VERTIKALNO KLIZNI STAKLENI SISTEM

Katalog

Katalog.pdf

Deo naših projekata pogledajte u karticama projekti i galerija.