Okov

Ulazna vrata čine lice vašeg objekta, a pored estetskog dela, vrata moraju imati dobre sigurnosne i energetski efikasne karakteristike. Spajanjem estetike sa visokim stepenom sigurnosti dobijamo vrata koja se mogu ponuditi i najprobirljivijim kupcima.

Saznaj Više

PVC konstrukcije

PVC kao i aluminijumska stolarija predstavlja nezaobilazni deo modernog građevinarstva uz izuzetne karakteristike na polju energetske efikasnosti. Uz standardnu PVC stolariju, možemo ponuditi i kombinaciju PVC-a sa pravim drvetom, a u skladu sa potrebama modernog tržišta, naša kompanija raspolaže i velikim asortimanom profila kao i izborom boja i oblika.

Saznaj Više

Staklene i ventilisane fasade

Poslednjih godina pravu ekspanziju u građevinarstuvu doživljajju alubond i strukturalne fasade. Dobra postojanost i minimalno održavanje ih čine sve zastupljenijim u arhitekturi posebno u izgradnji poslovnih objekata.

Saznaj Više

Aluminijumske konstrukcije

U toku poslednje dve decenije aluminijumska stolarija je postala nezaobilazni deo građevinarstva.Glavno svojstvo aluminijuma je izuzentna čvrstina uz odlične izolacionie i estetske karakteristike koje arhitektama daju veliki broj mogućnosti.U skladu sa potrebama modernog tržišta, naša kompanija raspolaže velikim asortimanom profila kao i izborom boja i oblika.Uz standardnu aluminijumsku stolariju, možemo ponuditi i kombinaciju aluminijuma sa pravim drvetom što predstavlja najekskluzivniji proizvod na tržištu.

Saznaj Više

Industrijska vrata

Rolo vrata su namenjena otvorima kojima je potrebna mogućnost otvaranja i zatvaranja na malom prostoru uz dodatnu izolaciju. Najekonomičniji proizvod u odnosu cene i kvaliteta. Ona su tradicionalno provereno rešenje za garažne otvore sistemom krilo na krilo.

Saznaj Više

Ograde i gelenderi

Elegancija i lako održavanje su najveća prednost aluminijumskih gelendera i ograda.Osim osnovne funkcije bezbednisti uz mogućnost prilagođavanja oblika i visina gelenderi predstavljajuidealno rešenje za enterijere i eksterijere prostora poput tržnih centara, prostora sa unutrašnjim galerijama itd...

Saznaj Više

Pregradni sistemi za enterijere

Glavna odlika kliznih sistema je mogućnost izrade u veoma malim i ekstremno velikim dimenzijama. Čvrstim konstrukcijama uz mogućnost kombinovanja različitih vrsta stakala i drugih ispuna, kretanjem na malom prostoru,  doprinose estetici fasade što opravdava veliko prisustvo u modernoj arhitekturi.

Saznaj Više

Zaštita od sunca

Uz osnovnu ulogu zaštite od sunca, kiše, i ostalih vremenskih nepogoda roletne dodatno obezbeđuju zvučnu i termo izolaciju vašeg prostora. U zimskim danima sprečavajući ulazak hladnoće, a u letnjim utiču na smanjenjenje potrošnje energije rashladnih uređaja i do 10%.

Saznaj Više

Boje

Najrazličitija paleta boja pruža neverovatne mogućnosti u odabiru. Kombinacijom današnjih tehnologija i našeg iskustva dolazimo do opcije dvobojnih profila što pruža mogućnost kupcu da unutrašnja i spoljašnja strana profila budu različite. Na taj način je moguće unutrašnjost uklopiti prema enterijeru, a spoljašnjost može biti potpuno u tonu eksterijera.

Saznaj Više

Staklo

Zastupljeno je u svim vrstama poslovnih i stambenih objekata. Karakteriše ga veliki procenat jednog otvora i samim tim u velikom delu utiče na njegove karakteristike. Osnovne primene u eksterijeru su: ispuna za stolariju, zastakljivanje fasada, gelenderi, ograde, krovovi, bašte ugostiteljskih objekata i slično.

Saznaj Više

Smart sistemi

Elektronika predstavlja nezaobilaznu oblast današnjeg građevinarstva. Time sve više obuhvata i našu branšu. Upravljanje proizvodima se sa manuelnog sve više prebacuje na automatsko upravljanje.

Saznaj Više

Senzor vrata i alu sistemi bez termo prekida

Savremen proizvod koji se koristi isključivo za frekventne ulaze. S obzirom na elegantne linije i minimalistički izgled, pronalazi sve veću namenu.

Saznaj Više

 Deo naših projekata pogledajte u karticama projekti i galerija.